Ceaiul din frunze de nuc
Ceaiul de urzica
Ceaiul de papadie
Ceaiul de anghinare
Ceaiul de cicoare
Ceaiul din frunze de afin
Ceaiul alb
Ceaiul verde
Ceaiul negru
Ceaiul de coriandru
Ceaiul de portocale
Ceaiul de frunze de zmeur
Ceaiul din teci de fasole,
Ceaiul de scortisoara,
Ceaiul din frunze de afin:
Frunzele de afin recoltate inainte de maturarea fructelor, contin mirtilina, care poate ajuta la no rmalizarea nivelului de zahar din sange. Supran
umit „insulina vegetala“, afinul (atat fructele, ca t si frunzele) are actiune hipoglicemianta. In plus, inainte de descoperirea insulinei, ceaiul din frunze de afin a reprezentat unul dintre tratam entele de top pentru persoanele care sufereau de tulburari ale zaharului din sange. De asemen ea, afinele combat imbatranirea, mentin inima sanatoasa, ajuta in slabire, detoxifica tractul intestinal, protejeaza vasele de sange, mentine in concentratii normale acidul uric din sange.
Practic, afinele reprezinta un tratament naturalpentru combaterea glicemiei. Sunt un adevarat aliat pentru tratarea diabetului zaharat.
Asociatia Americana pentru Diabet considera afinele ” un superaliment „ pentru tratarea diabetului zaharat, deoarece afinele contino multime de nutrienti, cum ar fi fibre si vitamine antioxidante, care ofera o serie de avantaje -cheie pentru tratarea diabetului zaharat.
Ceaiul alb
Ceaiul alb este bogat in compusi fenolici, flavonoide si catechine. De asemenea, contine vitaminele A, B, C si E. Specialistii spun ca acesta contine de 3 ori mai multi polifenoli decat alte ceaiuri. Printre alte beneficii ale ceaiului alb sunt: reduce riscul de accidente vasculare cerebrale, normalizeaza tensiunea arteriala si foarte important reduce nivelul zaharului din sange siamelioreaza simptomele diabetului zaharat.
Ceaiul din frunze de nuc
Este un ceai cu multiple beneficii asupra organismului. Mai exact, este un adevaratenergizant, purifica sangele, scade tensiunea arteriala, tonifica organismul. Este recomandat diabeticilor deoarece contine principii care ajuta la scaderea concentratiei de zahar din sange.
Ceaiul de urzica
Urzica este bogata in vitaminele A, B, C si K, fiind o sursa de proteine, fier, magneziu si alte minerale esentiale pentru organism.De asemenea, urzica este un bun detoxifiantde aceea fiind recomandat ceaiul si pacientilorcu diabet zaharat.
Ceaiul din teci de fasole
Decoctul din teci de fasole este un bun diuretic si are o foarte mare eficienta in tratamentul diabetului zaharat. Reduce cantitatea de zahar din sange, curata
organismul de toxine si, mai ales, igienizeaza rinichii si caile urinare. Ceaiul din teci de fasole mareste cantitatea de urina, inlaturandastfel excesul de apa din corp, eliminand si toxinele.
GRADINA VIE
Mail:office@ilincuta-dan.ro
Adresa:Calea Serban Voda 109-111,Bucuresti
Contact:0786.081.724